Kirken

Fyns Valgmenighed Vestfyn

Mulighedernes Hus
Søndergade 99, 1. Sal
5620 Glamsbjerg
fynsvalgmenighed.dk


Ledelse:
Christina Kofod 51200988
David Jakobsen 31320303
Gert Svendsen 20581777
Peter Højvig 71773735
Tage Svendsen 22628912


Præst:
Christoffer Højlund 61122886

Hvem er vi?

Du kan gå på opdagelse på Fyns Valgmenigheds hjemmeside, og læse meget mere om, hvad menighedens udspring er, hvordan vi på samme tid er en karismatisk og luthersk menighed. Du kan se kalender, høre prædikner, og meget mere derinde. Du kommer dertil ved at klikke på "Læs mere"


Her i og omkring Glamsbjerg har menigheden taget fart siden Coronaen stoppede resten af samfundet op. Vi blev sendt hjem, og det gav Gud plads. Vi oplevede at være en voksende gruppe af mennesker, og i august 2021 var alle tilladelser i hus, og vi begyndte at afholde Gudstjenester her. Vi oplever stor velsignelse ved gudstjenesterne, og har efterhånden mange planlagte fællesaktiviteter. Vi mødes fysisk og online både planlagt og spontant, er fælles om livet i troen, og kendetegnende er det, at det der med Jesus ikke kun er noget vi går til om søndagen, men det er fundamentet for vores liv. Vi er et familiært fællesskab, og føler os forbundet, uanset om vi har nået at lære hinandens navne endnu, for vi er ét i Kristus.De 5 kendetegn for Fyns Valgmenighed


Elsket af Gud
Alt, vi er og gør begynder i, at vi er elsket ufortjent og ubetinget af Gud. Den kærlighed ser vi tydeligst udtrykt i Jesus. Intet, vi gør, kan få Ham til at elske os mere eller mindre. Guds kærlighed og frelse er ikke en fortjeneste; det er en gave.


Ærligt Gudsforhold
Tro er et ærligt forhold til Gud, hvor vi ser, hvem Han faktisk er, og hvem vi faktisk er. Han viser os det gennem sin Helligånd og sit Ord. Vi vil, at alle vokser i forholdet til Gud.


Udvidet familie
Gud, vores himmelske far, er ikke optaget af at finde tjenere eller arbejdere - men sønner og døtre. Derfor er vi søskende i en stor familie på tværs af alt. Og vi har brug for hinanden i al vores forskellighed.


Frimodige vidner
Verden har brug for vidner, der har oplevet Guds kærlighed, sandhed og kraft. Ikke kun præster og professorer, men folk, som frimodigt og ærligt fortæller, hvad de har hørt og set. I Fyns Valgmenighed vil vi dele det, vi selv har set og erfaret med Gud, med andre.


Aftryk af Guds rige
Vi tror, at Guds rige kommer nær, der hvor vi beder til Gud og tjener verden. I Fyns Valgmenighed vil vi være med til at sætte aftryk af Guds rige, hans kærlighed og kraft, hvor Gud sætter os på Fyn.