Behov

Vi har allesammen forskellige behov

 

 Vi har en drøm om at være et Børnehus, hvor det er naturligt, at behandle mennesker forskelligt, fordi vi som mennesker er forskellige. Familier ser meget forskellige ud i vores kultur, og det er berigende at favne forskelligheden, for det giver et rigt perspektiv for alle, ikke mindst de børn, der vokser op i rammer, hvor det er tydeligt, at deres families trivsel er betydningsfuld.


Derfor har vi fleksible åbningstider, og vi har igennem årene haft børn der på forskellig vis har været her på skæve tider. Vores intention med de fleksible åbningstider er ikke at børn i lange perioder har al vågen tid i institutionen. Men derimod at, familier ikke behøver jonglere barnepiger og netværk, for at få kabalen med arbejde til at gå op, eller skamme sig over at give deres barn lange dage i kort tid, hvis sygdom eller andet spænder ben.


Vi tilbyder gerne hjælp, hvor vi kan, om det er at hente jeres barn hjemme om morgenen og/eller aflevere hjemme om eftermiddagen. om det er at stille barnevogn til rådighed, når det er besværligt at få en med,  eller hjælpe med at finde overtøj hvis pengene er små.


Vi eralle  kun mennesker, og vi kender alle til at have brug for hjælp. Der er ingen her, der bliver udstillet eller udskammet ved at bede om hjælp og vi går gerne langt for at imødekomme, hvilket behov, det end måtte være, så kom til os, det er der mange andre der gør, så du er på ingen måde den eneste.


Vi har også behov for dig

Vi tager altid imod med kyshånd når forældre, kommer og er med en formiddag, eller bliver hængende en eftermiddag. Vi oplever af og til at en fanilie kommer med eftermiddagsmad eller en mor tilbyder at komme og lave en aktivitet, vise feriebilleder eller male legehuset. Det er en stor velsignelse hver gang og børnene bliver så stolte.


 
 
 
 
 
 

Telefon 26700788