Opskrivning

Skriv dit barn op

 
 
 
 
 
 
 
 

Pris


Prisen for hhv. vuggestue- og børnehaveplads følger kommunens takst. og mulighederne for tilskud er præcis som i en kommunal institution.


Kost, bleer mv. er inkluderet i vuggestueprisen, for en børnehaveplads er kosten ikke med, sådan har kommunen bestemt det, men det er muligt at tilkøbe kost, og det anbefaler vi, da den fælles måltidsramme er vigtig for børnene.

 


Ventelisten

 

Det er gratis at skrive børn på ventelisten. Ring meget gerne til os for at aftale et besøg hos os, så du kan danne dig et billede af om Mulighedernes Vuggestue og Børnehave er det rigtige tilbud til dit barn.

 

Alle kan skrive deres barn op til en plads i Mulighedernes vuggestue og børnehave også børn med specielle behov. Da vi er en tværfaglig personalegruppe er vi godt klædt på til at inkludere børn med specielle behov. 

 

Du kan skrive dit barn op, så snart graviditeten er erkendt, dog skal ønsket om fortsat at stå på ventelisten bekræftes efter fødslen.

 

Ventelisten er er uafhængig af opskrivning på kommunens pladsanvisning. D.v.s. Dit barn bliver ikke skrevet på den kommunale venteliste, fordi det er skrevet op her og omvendt. Du skal altså selv sørge for opskrivning begge steder, hvis det ønskes. Børn med søskende i Mulighedernes Vuggestue og Børnehave prioriteresUdmeldelse skal ske skriftligt med 2 måneders varsel til d. 1. i en måned

 


Vi udvider til døgnåben institution

Kontakt os for opskrivning!