Opskrivning

Skriv dit barn op

 
 
 
 
 
 
 
 

Priser pr. 1/1-2020

Priser for vuggestueplads (6 mdr. - 3 år)

Prisen er incl. bleer og kost!

Fuldtidsplads (60 timer): kr. 3623 pr. måned 12 måneder om året

Døgnmodul* : kr. 1000 pr måned 12 måneder om året

 

Priser for børnehaveplads (3 år - skolealderen)

Prisen er incl. bleer

Fuldtidsplads (60 timer): kr. 1.832 pr. måned 12 måneder om året

Kost (kan fravælges): kr 574 kr

Døgnmodul* : kr. 1000 pr måned 12 måneder om året


* de 1000 kr ekstra, som døgnmodulet koster er ikke tilskudsberettiget, dog giver vi søskenderabat (500 kr i rabat på barn nr. 2, 3 osv der er i døgnmodul i institutionen samtidig)

 


Ventelisten

 

Det er gratis at skrive børn på ventelisten. Ring meget gerne til os for at aftale et besøg hos os, så du kan danne dig et billede af om Mulighedernes Vuggestue og Børnehave er det rigtige tilbud til dit barn.

 

Alle kan skrive deres barn op til en plads i Mulighedernes vuggestue og børnehave også børn med specielle behov. Da vi er en tværfaglig personalegruppe er vi godt klædt på til at inkludere børn med specielle behov. Vi tilstræber at børnesammensætningen er så idéel som muligt.

 

Du kan skrive dit barn op, så snart graviditeten er erkendt, dog skal ønsket om fortsat at stå på ventelisten bekræftes efter fødslen.

 

Ventelisten er er uafhængig af opskrivning på kommunens pladsanvisning. D.v.s. Dit barn bliver ikke skrevet på den kommunale venteliste, fordi det er skrevet op her og omvendt. Du skal altså selv sørge for opskrivning begge steder, hvis det ønskes. Børn med søskende i Mulighedernes Vuggestue og Børnehave prioriteresUdmeldelse skal ske skriftligt med 2 måneders varsel til d. 1. i en måned

 


Vi udvider til døgnåben institution

Kontakt os for opskrivning!