Kristent kollektiv

Kollektivet I vingens ly 


I I vingens ly er et kristent kollektiv. 

Målgruppen er kristne mennesker, som ikke lever i en klassisk kernefamilie, men som ønsker at bruge de gaver, Gud har givet til at opbygge deres medmennesker og indgå i et fællesskab.

Er du enlig, enlig forælder, ægtepar uden børn, men med hjerte for børn og unge, ung studerende, eller meget ung uden mulighed for, at bo hjemme, enke/enkemand eller på anden vis et kristent menneske eller familie, der selvvalgt eller ufrivilligt lever udenfor den traditionelle børnefamilie. Ønsker du, at blive en del af et kristent fællesskab, så kontakt os på 26700788.


Ønsker om udadrettede kristne og diakonale aktiviteter hilses velkomne og der er mulighed for her at anvende lokaler på matriklen, men udenfor bofællesskabet, hvis det ønskes.

Bofællesskabets fællesarealer på  ca. 120 m2 indeholder opholdsstue, køkken, 2 x toilet og bad plus  fælles gårdhave. Der er 4 seperate værelser til udlejning i forskellige størrelser 11-36 m2 fra de 2 største værelser, er der udgang til den fælles gårdhave. Der er brugsret til vaskemaskine og tørretumbler, legeplads udenfor Børnehusets åbningstid, og gratis parkeringsplads, samt lokaler til udadrettede kristne og diakonale aktiviteter.


Desuden er der et omsorgsværelse, som er til midlertidigt behov for husly. For omsorgsværelset gælder samme husorden, som for det øvrige bofællesskab


I Mulighedernes Hus holder Fyns Valgmenighed - Vestfyn gudstjenester og andre kirkelige aktiviteter. Det er ikke et krav at beboere knytter sig til Fyns Valgmenighed, men visionen om synergi i Huset gør, at der sker en del overlap imellem kirken og bofællesskabet. Det er iøjeblikket bl.a. bofællesskabet, der lægger hus til bibelstudie og livsgrupper på ugentlig basis.


De forskellige værelser: Alle værelser er p.t. udlejet

Lille værelse 11 m2 

Lille værelse 11 m2 

Værelse 26 m2

Værelse 36 m2


Skriv til os