Andre siger

Tilbagemelding fra forældre


Mette-Rose, mor til Ole skriver juni 2020


Mulighedernes børnehus er det helt perfekte sted for os at få passet vores barn. Der er liv og musik i hverdagene, et alsidigt og kompetent personale, der supplerer hinanden virkelig godt og som oprigtigt holder af hvert eneste barn. Normeringen er god, og børnenes grupper er så små, at der er rum til og blik for alle. Børnenes forskellighed er med til at skabe en unik og rørende mangfoldighed, hvor venskaber opstår på tværs af alder, køn og herkomst, og som er så skønt at lade sit barn opvokse i. Her er ingen rigide intra-systemer, der kræver masser af planlægning, fordi personalet har en god forståelse for en børnefamilies travle hverdag.  Jeg kan på det allervarmeste anbefale  mulighedernes børnehus til alle.


Heidi Bruus, Mor til Simone skriver Oktober 2016


Det er et FANTASTISK sted. Jeg er uddannet lærer og arbejder bl a med kvalitetssikring af uddannelse i skoler. Med dét jeg oplever som forældre for vores barn i denne børnehave, kan jeg give mine bedste anbefalinger både som forældre og fagperson. Det skyldes at læring og det sociale går hånd i hånd. De voksnes relationskompetence er nærværende og autentisk. Deres fagsyn er praktisk-musisk samt et højkvalificeret udeliv. Deres ledelse er præget af tillid, åbenhed og opfindsomhed.

 

Vores børn bliver kvalificeret til skolelivet både fagligt og socialt. Og det er hvad dagtilbud skal strenge sig an til i fremtiden. Jeg mener Mulighedernes Hus lever op til dette og på flere områder er op forkant for udviklingen. 👍🏻


 

Mit valg af vuggestue af Jane mor til Isabella

August 2013

 

Da jeg tog det valg, at min datter Isabella skulle fra dagpleje til vuggestue besøgte jeg de vuggestuer vi har i området i Glamsbjerg.

 

Som den sidste besøgte jeg Mulighedernes vuggestue – og var solgt med det samme. Vi blev taget så godt imod af Christina og resten af personalet og jeg blev ”forelsket” i de super dejlige omgivelser der var. Store lækre lyse lokaler med en skøn stemning og masser af plads at lege på.

 

Jeg valgte at tage to prøvedage af et par timer med Isabella hvor vi kom klokken 9-11 så hun kunne lege lidt med de andre – og kunne se på hende at hun elskede det ligeså meget som jeg. Derfor var valget overhovedet ikke svært – selvfølgelig skulle hun gå der.

 

Da hun skulle starte, startede hun hårdt op til en fuld dag. Men allerede da jeg afleverede hende følte jeg mig tryg ved situationen. Hun kom over til Christina uden meget brok og jeg kørte – efter ca 15 minutter modtog jeg en mms fra Christina af en glad Isabella som legede på gulvet – SKØNT.

 

Fra Isabella startede i April 2013 til nu er hun blevet et langt gladere og fremmeligt barn. Hun er blevet meget mere selvstændig og er sprogligt langt fremme. Hver morgen kan vi næsten ikke komme hurtigt nok ud af døren, da hun bare vil i vuggestue. Hun elsker det og afleveres hver morgen med et stort smil. Det er så dejligt at føle at de voksne i vuggestuen er super kompetente og altid vil det bedste for mit og de andre børn. Man kan mærke at de brænder for deres job og man føler sig altid godt taget imod.

 

Der gøres utrolig meget for det individuelle barn og der tages tid til alles behov.

Isabella er et rigtig udebarn og elsker at få lov, at komme ud og lege – dette er de hver dag i mulighedernes vuggestue, så dette er helt perfekt til hende.

Da Isabella havde en hård periode og var meget kontaktsøgende valgte Christina, med min accept, at prøve at have Isabella hængene i en slynge ved hende. Der gik en dag så var Isabella stort set sig selv igen – den glade lille pige hun normalt er.

Jeg kan ikke med ord beskrive hvor glad jeg er for, at jeg tog beslutningen om at sende Isabella i vuggestue i mulighedernes vuggestue, men kan kun VARMT anbefale dette.

 

Især nu hvor de også har lavet udvidede åbningstider, som jo gør det endnu nemmere for de forældre der i forvejen måske er tidspressede af åbningstiderne. Super fedt initiativ……

 

MVH Jane – en super tilfreds mor…….


.

 
 
 
 
 
 

Telefon 26700788