Rammerne

Rammerne for Mulighedernes Børnehus

 

 

Områdets muligheder

Mulighedernes Hus er fysisk placeret midt i et væld af oplevelser. Vi kan gå på Søndermarkens store legeplads, lege i skoven, ved søen eller ved boldbanerne og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

 

De udendørs rammer i institutionen Vi har en 700 m2 stor indhegnet legeplads. Den store legeplads ligger på forsiden af bygningen, og her kan børnene boltre sig. Fra den store legeplads er der fuldt opsyn med området, hvor eventuelt sovende børn ligger.

Ved vuggestuens opstart var der etableret hæklabyrint, som vi glæder os til gror til, sansehøj, vippedyr, sandkasse, flise- og græsarealer og legehus.

Ved den annexet er der 300 m2 gårdhave, som ligger uforstyrret og i læ.

 

Bågø

Vores udflyttergruppe boltrer sig i den uspolerede natur på Bågø hele dagen i udflytterperioderne. Se mere under Udflyttergruppen


Vores naturgrund

Vi har lejet os ind på Glamsbjergspejdernes lækre naturgrund, der ligger 200m fra institutionen. Her har alle børn mulighed for at boltre sig i naturen


Parkering

Det er nemt at parkere ugeneret lige ved døren.

 

De indendørs rammer

Mulighedernes Vuggestue og Børnehave er beliggende i Mulighedernes hus, som er de charmerende gamle bygninger, der frem til kommunesammenlægningen fungerede som Rådhus for Glamsbjerg kommune. Institutionen er bygget i 2012 og udvidet senest i 2016. Vi har rigtig god plads indendørs i lækre lyse lokaler.
 
 
 
 
 
 


b10
b1
Annoncebillede forfra
b11
b7
b8

Copyright © All Rights Reserved