Coronaspørgsmål

Coronakrisen giver mange spørgsmål

Er Mulighedernes Hus åbent?

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og åbner for alle børn d. 15. april 2020. Indtil da har vi åbent for nødpasning.


Er der plads nok indendørs?

Vi har et indendørs areal på mere end 400 m2 og har dermed intet problem med at følge det fordoblede pladskrav. Dette selvom vi har flere rum, som vi ikke tager i brug. Vi synes at det er en sikkerhed for alle, at vi kan flytte en børnegruppe, hvis vi skulle få behov for det. God plads har altid været prioriteret.


Er der voksne nok til at dele børnene forsvarligt op?

Corona eller ej, så har vi altid været i små grupper, og dagligt inddelt børnene i endnu mindre grupper, så der vil ikke være nogen stor ændring i praksis


Hvor meget er I ude?

Vores målsætning er at være ude kl 8.00 og resten af dagen. Vi trives godt med at være ude, så vi betragter det ikke som et problem.


Kan I komme på Bågø nu ?

Nej det kan vi desværre ikke. primært, så vil vi ikke øge trafikken til en ellers isoleret ø i den her situation og dels må vi i denne situation ikkke transportere børn i bil.


Kan jeg risikere at der er børn med Corona i Børnehuset?

Der går optil 14 dage fra man er smittet, til symptomerne måske viser sig. derfor er det umuligt for os at garantere, at ingen i huset er smittet, men hverken børn eller voksne med symptomer må være i Børnehuset.


Kan jeg risikere at der er voksne med Corona i Børnehuset?

Der går optil 14 dage fra man er smittet, til symptomerne måske viser sig. derfor er det umuligt for os at garantere, at ingen i huset er smittet, men hverken børn eller voksne med symptomer må være i Børnehuset.


Kan I garantere, at ingen bliver smittet med Corona?

Vi tager alle de forbehold som Sundhedsstyrelsen anbefaler og på nogle områder endda flere, men uanset hvor umage vi gør os, kan vi desværre ikke garantere, at der ikke finder smitte sted


Har I værnemidler nok?

Ja vi har både håndsprit, overfladedesinfektion  og handsker. Masker har vi ikke, da vi ikke har børn og voksne med symptomer.


Hvordan sikrer I at børnene holder afstand?

Vi deler børnene op så de er få sammen, placerer dem med afstant ved bordet, og inspirerer til lege med afstand, men derudover er børn børn. de har brug for nærvær og omsorg og det får de. Personalet får overtrækstrøjer, der skiftes midt på dagen. dette for at minimere smitterikoen.


Bliver legetøjet vasket?

Ja legetøjet vaskes 2 gange dagligt og opdeles efter ugedage, så eventuelle partikler nedbrydes inden det skal i brug igen.


Hvordan klarer I rengøringen?

Vi har personale, der er i risikogruppe, og derfor ikke kan arbejde normalt. De gør rent og den almene rengøring er desuden udvidet


Hvordan håndterer I maden?

Maden portionsanrettes, så det ikke berøres af flere børn. Det fremstilles under samme hygiejninske forhold, som altid.


Hvordan foregår aflevering og afhentning?

Børn afleveres og hentes af én forælder. Det gøres så kort, som det er muligt og det er kun forældre, der må komme i institutionen. Forældre og børn spritter hænder inden aflevering.


Får forældre besked, hvis der registreres smitte i Børnehuset?

Ja!


Må jeg komme uanmeldt på besøg, for at blive vist rundt?

Nej det er desværre ikke muligt, men vi viser gerne rundt udenfor åbningstid. Ring på 51200988


b10
b1
Annoncebillede forfra
b11
b7
b8
 
 
 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved