Personalet gør sig umage for, at give forældre informationer om dagen - og her er som hovedregel intet vagtskifte, så vi har været sammen med dit barn hele dagen.

 

Nyhedsbrev

februar 2014

november 2013

september 2012

oktober 2012

November 2012

December 2012

Februar 2013

Juni 2013

September 2013

 

 

Velkommen til Mulighedernes vuggestue og børnehave. En lille nærværende integreret institution med masser af voksenkontakt og TID til dit barn. 

 

Med omsorg, tryghed og forudsigelighed som fundament oplever børnene en stimulerende og individuelt tilpasset hverdag ved at vi voksne deltager som rollemodel i alle dagens aspekter. Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og bygger videre på dennes personlighed og ressourcer, så ethvert barn får den bedste forudsætning for at udvikle sig til hele, kompetente mennesker, der hviler i sig selv

 

 

Vi  lægger vægt på en tryg og rolig opstart med glidende indkøring til institutionslivet. Alle børn har en kontaktperson, og det tilstræbes at alle børn afleveres til og hentes fra, denne kontaktperson hver dag og at denne står for barnets daglige aktiviteter. På denne måde, er der en kontinuitet og tryghed i den faste kontakt.

 

Barndommen er tiden, hvor der dannes fundament for livet og i den fase er tryghed, forudsige­lighed og gensidig respekt forudsætninger, som ethvert barn har ret til at blive mødt med. Vi ser det som vores opgave at skabe rammer, der giver tryghed for børnene samt at møde børnene i øjenhøjde. Kun på denne måde kan vi give dem optimale udviklings- og opvækstvilkår. Det er vigtigt for os, at de fysiske og sociale rammer er indbydende og inspirerende, samt at al kommunikation er anerkendende. Under de vilkår vil børnene selv spille en aktiv rolle i en motiveret udvikling hen mod at blive sociale, ansvarlige og demokratiske mennesker.

 

Se DMI's vejrudsigt her

 

Se billeder fra hverdagen

 

Se billeder fra Lunden en dejlig som base for vores store børn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulighederne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulighedernes hus © 2011  •  51 20 09 88  •   vuggestuen@mulighederne.dk

 

Skriv dit barn op

KLIK HER

 Mulighedernes hus