Udflyttergruppe

Kan ikke gennemføres under Coronakrisen


Vælg vores udflyttergruppe, der tager til Bågø med færgen fra Assens 2 dage om ugen.

 

På Bågø er naturen uspoleret. Vi er ude hele dagen og har fantastisk god tid i og med naturen. vi følger årets gang i naturen og landbruget. kommer helt tæt på dyrene og sanserne bliver vidunderligt stimulerede hele dagen. Bågø-børnene udvikler sig motorisk, sensorisk og socialt i rivende hast. Her er højt til loftet, ingen forstyrrelser, leg, mad og søvn under åben himmel og plads, ro og frihed til at være barn. Her trives vildbasser og forsigtige børn.


Så er udelivet noget for dit barn, så er denne gruppe en oplagt mulighed. Børn skal være fyldt 2 år for at komme med i gruppen.


Vi tager morgenfærgen kl 7.00 fra Assens (måske rykkes tidspunktet til 7-7.30) så dit barn skal møde i Assens kl 6.50 eller i Glamsbjerg kl. 6.30 .

Vi kommer hjem med eftermiddagsfærgen man, tirs, fre kl. 16.05 og onsdag kl. 16.30, igen her kan dit barn afhentes på havnen eller i Glamsbjerg 20 min. senere.


b10
b1
Annoncebillede forfra
b11
b7
b8
 
 
 
 
 
 

Heidi Bruus, Mor til Simone skriver Oktober 2016


Det er et FANTASTISK sted. Jeg er uddannet lærer og arbejder bl a med kvalitetssikring af uddannelse i skoler. Med dét jeg oplever som forældre for vores barn i denne børnehave, kan jeg give mine bedste anbefalinger både som forældre og fagperson. Det skyldes at læring og det sociale går hånd i hånd. De voksnes relationskompetence er nærværende og autentisk. Deres fagsyn er praktisk-musisk samt et højkvalificeret udeliv. Deres ledelse er præget af tillid, åbenhed og opfindsomhed.

 

Vores børn bliver kvalificeret til skolelivet både fagligt og socialt. Og det er hvad dagtilbud skal strenge sig an til i fremtiden. Jeg mener Mulighedernes Hus lever op til dette og på flere områder er op forkant for udviklingen. 👍🏻

Copyright © All Rights Reserved