Aktiviteter

Aktiviteter - Fyns Valgmenighed Vestfyn

Gudstjenester:


Vi har 2 forskellige slags gudstjenester i Glamsbjerg:

  • 2. søndag i hver måned kl 13.30 har vi gudstjeneste, hvor forskellige personer fra menigheden og andre steder fra prædiker. Gudstjenesten er uden nadver, men indledes i stedet af fællesspisning kl 12.15.
  • 4. søndag i hver måned kl 13.30 har vi gudstjeneste med nadver, hvor Fyns Valgmenigheds præst Christoffer Højlund prædiker.


Vi lægger vægt på, at der skal være plads til alle. Til gudstjenesterne kommer både børn, voksne og ældre. Uanset om du er vant til at gå i kirke, kalder dig søgende eller tvivlende, så er du velkommen.


Hvad sker der til en gudstjeneste?

Ved alle gudstjenester er der lovsang, børnekirke, mulighed for forbøn og efterfølgende kirkekaffe. I gudstjenesten søger vi Gud sammen og lytter til, hvad han har på hjerte til os. Ud over valgmenighedspræsten, er det frivillige fra menigheden, som står for alt fra musik, kaffebrygning, teknik osv.


Børnekirke

Børn er hjerteligt velkomne til gudstjenesterne. Under prædikenen kan alle børn, der har lyst gå med til børnekirke.


Forbøn

Under gudstjenesten er der også mulighed for at gå til forbøn. Det vil sige, at der står personer til rådighed i kirkesalen, man kan gå hen til, hvis man har et ønske om at blive bedt for.


Kirkekaffe

Efter gudstjenesten er man velkommen til kirkekaffe, hvor der er kaffe og kage og mulighed for at hilse på hinanden.

Vi glæder os til at se dig!


Tid til eftertanke

Den 1. onsdag i måneden mødes vi i Mulighedernes Hus kl. 17 til bibel-meditation, sang og bøn med efterfølgende kaffe.


Minikirken

I Glamsbjerg På parkeringspladsen ved Mulighedernes Hus har vi en udendørs minikirke, hvor man kan komme forbi og tænde et lys, trække et bibelvers og bede en bøn. 


Bibelstudiegrupper og Livsgrupper

Hvis du ønsker at komme i et mindre fællesskab, hvor vi enten læser i Bibelen sammen eller taler om det at leve med Jesus i hverdagen, så kontakt os


Bøn og lovsang

Én fredag aften om måneden mødes de der kan og vil og tilbeder Jesus igennem bøn og lovsang i Mulighedernes Hus