Døgnåbent

Copyright © All Rights Reserved

 

Hvis du vælger at supplere dit barns plads med døgnmodulet, så bestemmer du selv åbningstiden døgnet rundt i hverdagene.

 

Mandag kl 6.00 - Fredag kl 16.00

 

Sådan fungerer det

Med 4 ugers varsel fortæller du os hvilke 52 timer i gennemsnit om ugen over en 4 ugers periode, som du ønsker dig, at benytte. Det er altså op til dig, om du ønsker at bruge dag, aften, nat eller en kombination.

 

Ring på 51200988 for at høre mere eller få en rundvisning

 

Ventelisten

Det er gratis at skrive børn på ventelisten. Ring meget gerne til os for at aftale et besøg hos os, så du kan danne dig et billede af om Mulighedernes Vuggestue og Børnehave er det rigtige tilbud til dit barn.

Alle kan skrive deres barn op til en plads i Mulighedernes vuggestue og børnehave også børn med specielle behov. Da vi er en tværfaglig personalegruppe er vi godt klædt på til at inkludere børn med specielle behov. Vi tilstræber at børnesammensætningen er så idéel som muligt.

Du kan skrive dit barn op, så snart graviditeten er erkendt, dog skal ønsket om fortsat at stå på ventelisten bekræftes efter fødslen.

Ventelisten er er uafhængig af opskrivning på kommunens pladsanvisning. D.v.s. Dit barn bliver ikke skrevet på den kommunale venteliste, fordi det er skrevet op her og omvendt. Du skal altså selv sørge for opskrivning begge steder, hvis det ønskes. Børn med søskende i Mulighedernes Vuggestue og Børnehave prioriteres

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Døgnåbent